OFFER SURE BEST!! Pelbagai Produk Kesihatan dan Kecantikan!

OFFER SURE BEST!! Pelbagai Produk Kesihatan dan Kecantikan!
Mudah, Jimat Wang dan Jimat Masa!! DAPATKAN HARI INI!!

WITH KKM - Jom BORONG DETOX FOOT PATCH N SLIMMING FOOT PATCH

Berita Gembira!!
Untuk makluman anda, Detox Foot Patch kami telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Jadi, usah ragu-ragu untuk menggunakannya kerana sudah terbukti detox patch kami memang SELAMAT dan BERKESAN untuk digunakan!! ;-)

Bagi anda yang ingin beli secara borong 300pcs ++, sila HUBUNGI SAYA (SMS Aima - 013-7751923) Harga yang SURE BESTT menanti anda ;)


Harga DARI 28 sen - 50sen sekeping, bergantung pada jenis foot patch, kuantiti dan lokasi.

Tunggu apa lagi..JOM BORONGG DETOX & SLIMMING FOOT PATCH!! Lebih banyak anda beli, lebih besar penjimatannya!

Nak HARGA LEBIH BEST dari yang tertera di blog ni?? SMS saya sekarang!!

Semestinya hanya yang terbaik untuk anda semua. :-)

Monday, December 27, 2010

Beza Antara Detox Jun Gong dan Korean Biasa (OEM)

Ini adalah perbezaan antara pad herba detox Korean Biasa OEM n detox Jun Gong:

Bahagian Hadapan


Bahagian Belakang


Ini pula adalah perbezaan rupa antara Detox Jun Gong dengan Detox Korean Biasa (OEM) selepas digunakan.

-->> Detox Jun Gong - herba warna kelabu dan pad herba bertukar menjadi warna hitam selepas digunakan, akibat tindak balas dengan peluh yang terhasil.
-->> Detox Korean Biasa (OEM) - herba warna oren dan pad herba bertukar menjadi warna coklat selepas digunakan.

Untuk makluman anda, warna hitam ini bukan lah warna toksin, tetapi warna herba. Toksin terdapat pada peluh yang telah terhasil di tapak kaki, yang menyebabkan pad herba menjadi lembab dan basah selepas digunakan.

Dari segi kesan dan keberkesanannya adalah sama ;-)

LELONG!! OFFER MURAH GILERR!! Detox Foot Patch 2 in 1- Korean Biasa (OEM) White Pads (RECOMMENDED!)

LELONG! Lelong!! OFFER MURAH GILERR!!

Detox 2 in 1 - Korean Biasa (OEM) - White Pads
Loose Item, tanpa kotak
Dah siap pack 10pcs / pack = MEmang CUN!!

Detox Patch ni jenis easy apply = mudah untuk digunakan. Pad herba telah dilekatkan sekali dengan pelekat. Jadi tak ada lagi masalah tersalah tampal atau sebagainya.

CARA PAKAI Semudah 1, 2, 3! :
1 - Buka plastik pembalut detox
2 - Buka Pelekat
3 - Tampal di tapak kaki.



Harga Biasa : RM27.00/pack
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran
Bayaran Pos laju :
- Semenanjung - Min. RM6
- Sabah/Sarawak - Min. RM9
(Bergantung pada berat)

SUPER DUPPER SPECIAL OFFER!!

1 pack (10 pcs) = RM6 sahaja
belum termasuk bayaran pos.

10 pack (100pcs) = RM49 sahaja!
free pos laju SM, SS + RM5

JOM DAPATKAN SEKARANG!!
STOK TERHAD!!
Sementara STOK MASIH ADA! ;)

Thursday, October 7, 2010

Detox Foot Patch - Jun Gong White Pad



Detox Foot Patch - Jun Gong = loose item tanpa kotak. Tiada minimum order. Bole beli kurang dari 100pcs.

1 Bundle (1 Pack Besar) = 200pcs
Pelekat = 50pcs/pack


Harga Biasa : RM2.70/pcs
Pos laju Semenanjung: Min. RM5,
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8


SUPER SPECIAL OFFER!!

1 pcs(sekeping) = RM1.00 sahaja!

30pcs ++ = RM0.90/pcs
Harga belum termasuk bayaran pos.

100pcs = rm80 sahaja!!
(RM0.80/pcs)

free pos laju utk Semenanjung*
(Sabah/Sarawak +RM5 utk pos laju)


HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER BESTT!!
(SMS 013-7751923 /EMAIL/YM aimadaisy@yahoo.com)

Testimoni :

Testimoni 1 :

Dari Any Rozita Abdul Mutalib August 1 at 8:01pm
Salam..sy nak bg testi..sy dh banyak kali berurusan dengan Health & Beauty Daisy utk beli detox.detox ni mmg byk membantu sy terutama mslh sukar tidur malam n kelesuan. sy agak stress bekerja bila pakai detox ni sy dpt rasa ringan kepala n bila bgn pg sgt segar.selain produk, perkhidmatannya amat cepat. sentiasa melayan sy dgn baik.sy amat berpuashati dgn layanan yg diberikan. sy selalu juga dpt small gift setiap kali penghantaran. tq sgt2..
Testimoni 2 by YM :

BUZZ!!!

sakuraXXXXXXXX: thanks akak barang dah sampai

sakuraXXXXXXXX: cuma nak tanya sket....

aimadaisy: wslm wbt ..

aimadaisy: wlcome

aimadaisy: ye..

sakuraXXXXXXXX: akak..kawan saya ada pakai detox 2.....

sakuraXXXXXXXX: tapi dia cakap dia x leh tidoq

sakuraXXXXXXXX: pas 2 pas buka dia pakai 2

sakuraXXXXXXXX: kuar melimpah...banyak gila.....

sakuraXXXXXXXX: macam darah period

sakuraXXXXXXXX: dok dalam 15 mint dia muntah.....kuar lendir2 kuning....

sakuraXXXXXXXX: tapi sampai masuk keja...dia x penat

sakuraXXXXXXXX: kenapa ya?

aimadaisy: ish..teruk beno bunyi nya ek..

aimadaisy: dia sorg ke atau ada org lain gitu?

aimadaisy: berapa kali dh dia pakai?

sakuraXXXXXXXX: dia ja

sakuraXXXXXXXX: baru sekali

sakuraXXXXXXXX: tapi muka dia mang banyak jerawat batu

sakuraXXXXXXXX: rasanya resdung teruk 2

aimadaisy: ye..dia ada resdung tu..

aimadaisy: n byk sgt toksin kat bdn dia tu..

aimadaisy: xpe..don wori

sakura_ kazumi88: kira ok la

sakura_ kazumi88: bukan apa

aimadaisy: kalau byk sgt toksin, mmg ada org pakai awal mcm berdarh kat pad tu..

sakuraXXXXXXXX: sha takut gak

aimadaisy: tp lama2 dia ok..

aimadaisy: tp dia rasa sihat kan?

aimadaisy: kalau org yg kuat rokok pun gitu..

aimadaisy: mcm berdarah pad tu

aimadaisy: tp bdn rasa lebih sihat n segar

aimadaisy: bila dah beberapa hari pakai dh ok dah..

sakuraXXXXXXXX: ya kak

sakuraXXXXXXXX: dia rasa ok sangat

sakuraXXXXXXXX: oh......

aimadaisy: xde mcm darah2 tu

aimadaisy: xpe..mntak dia teruskn pakai

aimadaisy: tgk hari2 seterurnya camane

aimadaisy: ckp kat dia tu normal..

aimadaisy: jgn risau eh

sakuraXXXXXXXX: otey akak

sakuraXXXXXXXX: thanks




Testimoni 3 :

Detox Foot Patch - Korean Biasa (OEM) White Pads - Loose



Detox foot patch jenis ni (loose item - tanpa kotak) terdapat dalam dua jenis pembungkusan iaitu:

Terdapat dalam dua cara paking:

1) Pack besar = 100pcs/pack.
Terpulang pada anda nak beli berapa keping. Nak beli sekeping je pun boleh, asalkan bayar sekali caj posnya hehe :P

2) Pack kecil = 10pcs/pack.
Minimum order 1 pack je ;-)

-- Detox patch dalam pack besar, 1 bundle = 100pcs/pack --
READY STOCK!!

1 Bundle = 100pcs

Harga Biasa : RM2/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

Bayaran Pos laju :
Semenanjung - Min. RM5
Sabah/Sarawak - Min. RM8 Bergantung pada berat.

OFFER GILER-GILER!!
(TERHAD! Sementara stok masih ada)

1 pcs = RM1
- belum termasuk bayaran pos.

100 pcs = RM5o sahaja!
free pos laju*
(*Sabah/Sarawak +RM5 je utk pos laju)


(SMS 013-7751923 /EMAIL/YM aimadaisy@yahoo.com)


-- Detox patch yg telah di bungkus kecil-kecil = 10pcs/pack --
(Out of stock)

Sangat sesuai untuk anda yang ingin berniaga kecil-kecilan atau beli secara kongsi dengan rakan-rakan, so mudah untuk dibahagi-bahagikan :)

Detox dah siap pack = 10pcs/pack (Out of stock)


Harga Biasa : RM25/pack
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran
Bayaran Pos laju :
Semenanjung - Min. RM5
Sabah/Sarawak - Min. RM8 Bergantung pada berat.

SUPER SPECIAL OFFER!!

1 pack = 10 pcs = RM10.50
- belum termasuk bayaran pos.

10pack = 100 pcs = RM95 sahaja!
free pos laju*
(*Sabah/Sarawak +RM5 je utk pos laju)

500 pcs = RM380 sahaja!
free pos laju*
(*Sabah/Sarawak +RM25 je utk pos laju)

HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER BESTT!!
(SMS 013-7751923 /EMAIL/YM aimadaisy@yahoo.com)

Detox Foot Patch - Korean OEM Silver Pads

Silver pack dapat menjamin kesegaran pad herba, supaya herba sentiasa dalam keadaan serbuk (tidak keras). Sangat sesuai untuk disimpan lebih lama.


Kuantiti : 10pcs/pack



Harga Biasa : RM28/pack
Pos laju Semenanjung: Min. RM5
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8


BEST OFFER THIS MONTH!!


1 pack (10pcs) = RM11 sahaja!

5 pack (50pcs) = RM55
(rm1.10/pcs)


10pack (100pcs)= RM100
(rm1/pcs)


Harga belum termasuk bayaran pos.


HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER BESTT!!
(SMS 013-7751923 /EMAIL/YM aimadaisy@yahoo.com)

Detox Foot Patch EB - Ada Kelulusan KKM


Ada Kelulusan KKM
Telah didaftarkan di bawah
biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan.
No. BPFK: NOT100101008K
Ada tertera tarikh luput di kotak iaitu pada tahun 2012


Bagi anda yang ada budget lebih dan berminat untuk mencuba detox foot patch ni, tetapi masih was-was atau curiga akan keberkesanannya, maka Detox EB inilah pilihan terbaik untuk anda.

Detox Foot Patch - EB - Berkotak :

Ada Kelulusan KKM
Telah didaftarkan di bawah
biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan.
No. BPFK: NOT100101008K
Tarikh luputnya ialah pada tahun 2012

Packing Baru
1 Kotak = 2 pack silver = 10pcs/pack
1 Kotak = 20pcs = 10 Pasang utk 10 hari

Pad herba Detox EB berwarna hijau dan tertera logo EB

Harga Biasa : RM60.00/kotak = RM3/pcs
Pos laju Semenanjung: Min. RM5
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8

BEST OFFER THIS MONTH !!


1 Kotak (20pcs) = RM35.00 sahaja!


5 Kotak ke atas = RM18/kotak
(RM0.90/pcs)

10 Kotak ke atas = RM16/kotak
(RM0.80/pcs)

(Harga belum termasuk bayaran pos)

--------------------------------------

EB PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH

BERKOTAK - Jenama EB

Ada Kelulusan KKM
Telah didaftarkan di bawah
biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan.
No. BPFK: NOT100101008K
Tarikh luputnya ialah pada tahun 2012


Harga Biasa : RM65.00/kotak
Pos laju Semenanjung: Min. RM5
Pos laju Sabah/Sarawak:Min. RM8

BEST OFFER THIS MONTH !!


1 Kotak (20pcs) = RM39.00 sahaja!

5 Kotak ke atas = RM20/kotak

10 Kotak++ = RM18/kotak
(90SEN/pcs)

(Harga belum termasuk bayaran pos)


HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER BESTT!!
(SMS 013-7751923 /EMAIL/YM aimadaisy@yahoo.com)

Monday, October 4, 2010

Premium Gold Slimming Foot Patch

Slimming foot patch sangat sesuai dipakai oleh mereka yang ingin menurunkan berat badan. Ia dihasilkan melalui formulasi dengan herba-herba yang terpilih khusus untuk anda yang ingin mencapai berat badan ideal.

Slimming foot patch lebih kepada untuk mengurangkan berat badan dan terdapat juga sedikit fungsi detox.

Majoriti pengguna sangat berpuas hati dengan hasilnya kerana slimming patch memang berkesan untuk mengurangkan berat badan di samping menjadikan badan kita lebih sihat.

Bahan utama Slimmimg Foot Patch :

- Bamboo vinegar
- Wood vinegar
- Chitin & chitosan
- Toormaline
- Vitamin c
- Minus ion powder
- Black haw - membantu proses pencernaan
- Folium sennae - menyembuhkan sembelit
- Rheum officinate baill
- Magnolia officinalis
- Sodium sulfate
- Coptis chinensis
- Dextrin

Premium Gold Slimming Foot Patch

- merupakan OEM Slimming foot patch, bukan brand Jun Gong.
- Untuk makluman anda kawan-kawan sekalian, brand Jun Gong juga ada pelbagai colour foot patch (spt silver and gold colour) tetapi semuanya untuk fungsi detox, bukan untuk slimming.

HARGA : RM3/pcs

(pos laju : Semenanjung RM5, Sabah/Srwk RM8 - bergantung pada berat)


TESTIMONI TERBARU

Melalui SMS : SMS agak panjang, so tak muat skrin nak lihat semua sekali gus:


Sambungannya...


Sebenarnya banyak sangat feed back positif yang saya terima dari customer, tapi saya ni kurang rajin nak kumpul testimoni hihi :P dan kebanyakan juga mereka inform melalui fon atau cerita sendiri bila datang ke rumah semasa meraka buat repeat order.

Tapi kesimpulannya, majoriti mereka berpuas hati dengan hasilnya, jika dipakai mengikut apa yang disaran kan iaitu pakai setiap malam sekuranag-kurangnya selama 1 bulan. Untuk kesan terbaik, boleh pakai hingga 3bulan ++ bergantung pada tahap masalah berat badan yang dialami. Jadi..usah was-was dengan keberkesanannya ye.. ;-)

SUPER SPECIAL OFFER!

1pcs = RM1.50 sahaja

50pcs++ = RM1.10/pcs
(harga di atas belum termasuk pos laju)

100pcs = RM110 sahaja
(RM1.10/pcs)
PERCUMA pos laju!!*
(*Sabah/Sarawak +RM5 je ;))


HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER BESTT!!
(SMS 013-7751923 /EMAIL/YM aimadaisy@yahoo.com)

Saturday, October 2, 2010

Detox Foot Patch


Toksin Dalam Badan Menyebabkan Pelbagai Jenis Penyakit


Seringkali kita mengutamakan kecantikan dengan memberi penekanan dari luaran. Kita sanggup mengeluarkan sejumlah wang untuk membeli set penjagaan kulit, makanan tambahan dan juga vitamin.

Namun, tidak ramai yang terfikir untuk melakukan pembuangan toksin dalam badan yang terdapat hampir di semua organ manusia, di mana sebahagian besarnya terhasil apabila sisa makanan tidak dicerna sepenuhnya, pemakanan ubat-ubatan kimia, merokok, pengambilan minuman keras dan pemakanan yang tidak seimbang. Sisa-sisa ini tidak dapat dikeluarkan dari dalam tubuh.

Sisa-sisa ini akan terkumpul untuk satu jangka masa dan menghasilkan toksin.

Sepatutnya semua sisa-sisa ini dikeluarkan dengan cara semula jadi membabitkan dua organ utama utama iaitu hati dan usus.

Antara kaedah penyingkiran toksin secara semula jadi ialah melalui perkumuhan seperti pembuangan air besar. Sistem perkumuhan boleh terganggu disebabkan oleh corak pemakanan yang tidak betul seperti kurang mengambil makanan berserat dan minum air masak serta kurang bersenam.

Jika sistem semula jadi tubuh kita tidak mampu untuk membuang toksin tersebut secara semula jadi, itulah yang akan menyebabkan kulit seseorang itu kusam, berjerawat dan menyebabkan pelbagai jenis penyakit antaranya:
> Sering letih & lesu
> Selera makan yang tidak menentu
> Rasa lenguh-lenguh sendi dan badan
> Mula kerap sakit kepala & migrain
> Emosi sering terganggu
> Masalah sistem pencernaan – sembelit, kembung perut
> Masalah kulit – jerawat, eczema
> Insomnia (masalah sukar tidur), sekeliling mata menjadi gelap
> Selulit, kenaikan berat badan, tanda-tanda penuaan awal
> Bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya kelihatan gelap daripada warna asal kulit
> Mudah berasa penat dan kurang stamina
> Kurang daya tumpuan, sentiasa rasa cemas
> Sistem imun menjadi lemah - mudah dijangkiti penyakit
> Nafas dan mulut berbau busuk
> dan pelbagai lagi gejala-gejala kurang sihat akan dirasai..

Semua ini adalah tanda-tanda bahawa tubuh perlu menjalani proses nyah toksin bagi membersihkan ruang-ruang yang tersumbat.

Cara yang popular digunakan untuk membuang toksin ialah diet jus dan diet air. Tetapi ada juga yang memilih cara yang lebih ekstrem iaitu melalui proses yang dinamakan colonic irrigation atau mencuci usus. Cara ini dibuat dengan memasukkan tiub ke dalam usus dan menyedut kotoran yang ada di dalamnya. Cara ini agak mahal dan hanya boleh dilakukan oleh pengamal perubatan yang diiktiraf.

Detox Foot Patch (CZ001)

Sekarang ada cara yang LEBIH MUDAH, MURAH dan BERKESAN untuk membuang toksin dari badan kita iaitu dengan hanya menggunakan DETOX FOOT PATCH. Hanya tampal di tapak kaki sebelum anda tidur, biarkan semalaman 5 hingga 8 jam semasa anda tidur, dan tanggalkan di keesokkan paginya.


Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa tapak kaki, adalah merupakan tempat terkumpulnya semua saraf yang berhubung terus dengan organ-organ di dalam tubuh kita.

Disebabkan itu, di dalam seni perubatan akupuntur, rawatan terhadap organ-organ di dalam tubuh badan boleh dilakukan dengan hanya mengurut atau meletakkan jarum perubatan di bahagian-bahagian tertentu di tapak kaki.

DETOX FOOT PATCH - Koyok kaki membuang toksin badan telah lama digunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.

1) Buka pelekat.
2) Buka plastik pad herba (plastik jernih) dan lekatkan bahagian pad herba yang bertulis di pelekat
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap tapak kaki anda dan lekatkan di tapak kaki.
4) Pakai MINIMUM 8 jam semasa tidur dan buka keesokkan paginya.

Disarankan pakai 5 hari dan rehat 2 hari, dan seterusnya hingga 1 bulan. Proses detox elok kita buat 3-6 bulan sekali bergantung pada gaya hidup masing-masing.

Semua orang dewasa boleh menggunakan Detox Foot Patch ni kecuali wanita hamil dan menyusukan anak.

Detox Patch ini sangat sesuai untuk digunakan sebelum membuat sebarang rawatan kecantikan, perlangsingan atau rawatan kesihatan. Dengan membuat proses detox, nutrien yang terdapat dalam produk yang nak diamalkan, akan lebih mudah diserap oleh tubuh, seterusnya rawatan yang dilakukan akan LEBIH berkesan.

Dengan menggunakan Detox Foot Patch ini, toksin dapat disingkirkan dari badan tanpa perlu mengambil sebarang ubat untuk dimakan. Seterusnya segala masalah kesihatan yang telah dinyatakan tadi akan beransur pulih dan badan menjadi lebih sihat.
Antara faedah yang bakal diperolehi:
> Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
> Mengurangkan alergik
> Meningkatkan kadar metabolisma badan
> Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
> Mengurangkan sakit sendi
> Meningkatkan sistem imunisasi badan
> Melancarkan perjalanan darah
> Mengurangkan diabetes
> Tidur yang lebih lena
> Boleh membantu mengurangkan berat badan
> Kulit wajah menjadi lebih segar
> Mengurangkan sakit-sakit kaki dan gout
> Mengurangkan bau kaki

Bahan - bahan :

- Wood Vinegar
- Bamboo Vinegar
- Chitin and Chitsan
- Tourmaline
- Vitamin C
- Vegetable Fiber
- Minus Ion Powder
- Dextrin

Anda akan merasai kesannya biarpun baru pertama kali menggunakannya!!** Tubuh anda akan terasa lebih ringan, sakit-sakit sendi beransur hilang, tiada lagi angin dalam badan serta kembung perut, proses membuang air besar juga terasa lebih lancar. Nafas & mulut anda tidak lagi berbau busuk, kulit wajah anda kelihatan semakin segar dan tidur malam anda juga terasa lebih lena.

** Cepat atau lambat kesan tindak balas mungkin berbeza bergantung pada tahap kesihatan tubuh masing-masing.

Pelbagai jenis FOOT PATCH (Koyok Kaki) OEM dan Jun Gong

Terdapat pelbagai jenis foot patch di pasaran. Namun demikian, saya hanya menawarkan beberapa jenis foot patch seperti gambar di atas. Setiap foot patch terdiri daripada 1 pad herba dan 1 pelekat untuk melekapkan pad herba ke tapak kaki.

Foot Patch ada dua jenis iaitu:
1) Detox Foot Patch
2) Slimming Foot Patch

Beberapa jenis Detox Foot Patch adalah seperti berikut:
>> Korean OEM Detox Patch:
- White Pads 2 in 1
- Silver Pad in Silver Pack (10pcs/pack)
>> Jun Gong Detox Patch

>> EB Detoxifying Foot Patch

Slimming foot patch ada satu jenis sahaja iaitu:
>> Premium Gold Slimming Foot Patch (OEM
)

Bagi tujuan mengurangkan berat badan, anda sangat-sangat digalakkan untuk menggunakan Premium Gold Slimming Foot Patch kerana bahan-bahan herba yang digunakan lebih kepada untuk membuang lemak di badan serta terdapat sedikit fungsi detox.

Jika untuk kegunaan biasa, atau mereka yg tiada masalah berat badan, elok guna detox foot patch sahaja ;-)

Apa itu foot patch OEM n Jun Gong??

OEM = Original equipment manufacturer

Detox OEM dibuat di kilang OEM iaitu kilang yang juga mengeluarkan produk foot patch untuk pelbagai jenama lain. Detox OEM ini juga detox patch yang masih belum ada jenama.

Jun Gong adalah jenama foot patch yang sangat terkenal di korea dan mendapat permintaan yang sangat tinggi.
Detox Patch Jun Gong dibuat di kilangnya sendiri iaitu di kilang Jun Gong.